Qui som

SPYLL SABATERIES, es dedica al comerç al detall de Calçat i complements, que va néixer l’any 1.945 amb una humil espardenyeria, on es venia al major i al detall, coneguda com, ESPARDENYERIA ESPUNY.

Tres generacions mes tard, i en la gerència de Maite Espuny, neta del fundador, aquesta espardenyeria s’ha convertit en l’essència de les sabateries SPYLL i ens ha donat forces per obrir l’ultima botiga SPYLL, al carrer d’En Carbó, 17, de Tortosa.

Al llarg d’aquests anys SPYLL, ha anat creant espais on els seus clients poden trobar, sabates i sabatilles d’home, dona i nens, complements i tot allò que busques per portar cada dia, per qualsevol situació quotidiana, bosses, paraigües, botes d’aigua, barrets, bufandes, carteres, moneders, cinturons, collars, arracades, bijuteria……

A les nostres botigues trobareu tot el que necessiteu per calçar a tota la família i molt mes…….

Amb la mateixa il·lusió del primer dia SPYLL ha anat creixent per estar cada cop mes prop de tothom i poder agrair-vos la confiança rebuda dia a dia.

Trobaràs les nostres tendes a Tortosa:

SPYLL MERCAT,  Av. Generalitat, 27 enfront del Mercat Central. SPYLL PARC    Av. Generalitat, 79 ,   enfront del Parc Municipal.   SPYLL NOVA,  C/. D’En Carbo, 17,   a la zona centre de la ciutat al mig de la zona de vianants.